Ornatus

 

Een kasteel of landhuis is een perfecte locatie voor een relatieviering.

Ballonnen die tijdens de ceremonie worden losgelaten, symbool voor de liefde die verder reikt dan de eigen partner.

        

         Relatieviering

Voor mensen die niet trouwen, maar voor samenwonen, geregistreerd partnerschap of een andere relatievorm kiezen, bestaat de mogelijkheid van een ceremonie.

Er kunnen allerlei motieven ten grondslag liggen aan de beslissing om niet te trouwen. Dat neemt niet weg dat de behoefte kan bestaan om de binding met elkaar te vieren, in welke vorm dan ook.

Samen met familie, vrienden en bekenden een samenkomst houden, waarin je de liefde en genegenheid voor elkaar tot uitdrukking wil brengen in de vorm van een ceremonie met teksten, muziek en symbolen.

Je kunt daarbij de locatie kiezen die je zelf wenst. Je bent niet gebonden aan een trouwzaal in een gemeentehuis, kerk of kapel. Waarom niet zo'n ceremonie in de vrije natuur? Of in een intieme zaal van een landhuis of kasteel? Of wellicht gewoon thuis?

Je zit ook niet vast aan de bij een huwelijksviering gebruikelijke symboliek. Je kunt je eigen creativiteit de vrije loop laten.

Nadere informatie: e-mail: ornatus@xs4all.nl

 
2018 Ornatus. All Rights Reserved
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree wedding web templates